marți, 3 ianuarie 2012

Citat din "Omul Ceresc" - rugaciuni politice

"Am ajuns sa intelegem ca ultimii treizeci de ani de suferinte, persecutie si tortura ai bisericilor de casa fusesera parte a formarii noastre initiate de Dumnezeu. Domnul ne-a pregatit foarte bine pentru a merge ca misionari in lumile musulmane, budiste si hinduse.

In timp ce vorbeam odata in Vest, un crestin mi-a zis:
- Ma rog de ani de zile ca Partidul Comunist sa se prabuseasca si crestinii sa poata trai in pace.

Noi nu ne rugam pentru acest lucru! Noi nu ne rugam niciodata impotriva guvernului nostru si nici nu il blestemam. Am invatat ca Dumnezeu detine controlul vietilor noastre si al guvernului sub care ne aflam. Isaia profetise despre Isus: 'Domnul va fi pe umarul Lui' (Isaia 9: 6).

Dumnezeu a folositi Guvernul Chinei pentru propriile Sale scopuri, modelandu-si si formandu-si copiii asa cum a crezut El de cuviinta. In loc sa ne indreptam rugaciunile impotriva sistemelor politice, noi ne rugam ca, indiferent de ceea ce ni se intampla, sa fim pe placul Domnului.

Nu va rugati ca persecutia sa se opreasca! Nu ar trebui sa ne rugam pentru o povara mai usoara, ci pentru o spinare mai puternica! Atunci lumea va vedea ca Dumnezeu este cu noi, imputernicindu-ne sa traim asa incat sa reflectam dragostea si puterea Sa.

Aceasta e adevarata libertate!

Exista putine lucruri care ni s-ar putea intampla in tarile musulmane, budiste sau hinduse pe care sa nu le fi experimentat deja in China. Cel mai rau lucru pe care-l pot face este sa ne omoare, dar asta inseamna ca ne vom petrece eternitatea in prezenta Domnului nostru!

citat din Omul Ceresc, pag. 275

Niciun comentariu: