miercuri, 4 ianuarie 2012

Inca un copil a scapat de avort

Citeam zilele astea in "Omul Ceresc" cum femeile din China erau cautate pentru a fi fortate sa avorteze sau, altfel, sa fie operate pentru a nu mai putea avea copii. Familiile (adesea fara barbatii lor acasa, ei fiind inchisi) primeau amezi foarte mari in cazul in care aveau doi copii, fiindu-le aproape imposibil sa le plateasca. In aceste conditii unii crestini cresteau copii pe ascuns sau ii repartizau in alte familii de crestini care nu aveau copii, sau aveau un risc mai mic sa fie descoperiti cu mai multi.

Citeam astazi un articol in care se vorbeste lejer despre avort, in Romania de astazi (nu in China lui Mao):


O elevă a Şcolii nr. 37 "Mihai Eminescu" din Craiova a născut în dimineaţa zilei de 1 ianuarie. Tânăra mămică are 14 ani şi este în clasa a VII-a. Andreea Denisa B. şi-a ascuns sarcina, astfel că mama şi profesorii şi-au dat seama abia în luna noiembrie, când era prea târziu pentru un avort. Tatăl fetei locuieşte în Italia, iar părinţii săi sunt divorţaţi. Băieţelul născut este sănătăs, declară doctorii.

Citiţi mai mult: Copiii cu copii: mame la 14 şi 16 ani!


Nu incurajez relatiile sexuale in afara casatoriei, dar m-am bucurat sa aflu ca profesorii si mama si-au dat seama prea tarziu pentru a se mai face un avort. "Baietelul nascut este sanatos" !

Dumnezeu sa-i ajute.

Niciun comentariu: