marți, 10 aprilie 2012

Uciderea copiilor in pantecul mamei - un drept al medicului?

Citeam aproape fara sa-mi cred ochilor urmatorul articol (din care citez cateva randuri):

Francesca Minerva susține că doctorii ar trebui să aibă dreptul să ucidă nou-născuții, în cazul în care aceștia au vreun handicap sau pur și simplu nu sunt doriți de către mamele lor. Un bebeluș în primele sale zile nu este propriu-zis o persoană, iar uciderea lor imediat după naștere nu ar fi diferită de un avort timpuriu.

Potrivit cercetătorului, un nou-născut trebuie să dezvolte sentimente, speranțe și scopuri pentru a deveni o persoană cu dreptul moral la viață, scrie "Daily Mail".
Citiţi mai mult: "Doctorii ar trebui să poată ucide bebelușii. Nou-născuții nu sunt persoane!" - Viata > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/doctorii-ar-trebui-sa-poata-ucide-bebelusii-nou-nascutii-nu-sunt-persoane-969152.html#ixzz1rdhEL9n3 EVZ.ro
Deci, dam o definitie care sa ne permita o concluzie si apoi concluzionam folosind acea definitie. Eroare tipica de logica? Si? Nu sunt asemenea erori la tot pasul? Ba da, numai ca urmarile unor astfel de erori conduc omenirea la a nu mai putea fi numita "umanitate".

La ce concluzii poate ajunge mintea blestemata a omului!

Niciun comentariu: