luni, 26 mai 2008

Ar discrimina Isus?

Titlul acestui post este lozinca sustinuta intr-o campanie multinationala de reprezentantii comunitatilor gay. Au chiar un sait, un domeniu extrem de greu de obtinut.

Raspunsul pe care il dau eu - da, Isus ar discrimina! A discrimina inseamna a separa, a face deosebire, a distinge. Domnul Isus ar numi pacatul pacat si ar distinge concret si direct intre adevar si minciuna, intre cei care traiesc in pacat si cei care traiesc in neprihanire.

De fapt El Insusi ne-a spus ca intr-o zi va discrimina intre capre si oi, intre grau si neghina, intre ai Sai si cei pe care niciodata nu i-a cunoscut.

Parada gay s-a tinut anul acesta, desi multe ONG-uri au incercat sa obtina in instanta o anulare a ei si au fost contramanifestatii puternice. Organizatorii au asteptat vreo 1000, dar au fost doar 200, mai putini ca anii precedenti. Sa fie aceasta o consecinta a "rezistentei"? Ar fi bine... Ar fi bine sa fie anulata fiindca tot ce face este a dauna grav societatii (si sanatatii...)

Sa facem si noi un mars in rugaciune, intr-o traire curata si intr-un legamant cu ochii nostri (mai ales baietii!). Mult har si pace, fratilor.

Niciun comentariu: