Asocierile acestea false intre libidinos si frumos conduc la socuri cumplite in mintile oamenilor cu bun simt, a putinilor astfel de indivizi care mai traiesc in aceasta generatie. Sau, poate nu chiar asa de putini. Ce legatura este intre intuneric si lumina? Cand e lumina, nu mai e intuneric. Cand e intuneric insa, cu suficienta putere de convingere si minciuna cineva poate sa convinga in stanga si in dreapta ca e lumina - cum sa verificam oare, in lipsa luminii? Aceia care nu cunosc lumina adevarata pot fi usor pacaliti de falsurile din piata autohtona contemporana.
Altii sunt uimiti de ridicolul acestor situatii, cand, plangand cu rimel, unii se lamenteaza ca nu li se acorda drepturi de minoritate si ca sunt marginalizati, ca mai apoi sa isi bata joc de valori autentice. Dupa multa presiune, am acceptat ca hotul pe care l-am prins in casa noastra sa nu fie pedepsit, apostrofat si pedepsit pentru fapta sa, l-am acceptat asa cum este, ca mai apoi el sa ne sparga cu tupeu bibelourile, sa ne rupa mobila si sa ne sparga geamurile. Oricum fumusestea nu e decisa la un concurs de frumusete, dar, daca vorbim de concurs de frumusete, sa-l lasam sa fie intre concurenti femei sau barbati si atat.
Homosexualitatea organizata incearca din rasputeri sa influenteze societatea degradanta in care traim. E vremea lor. Nu intotdeauna va fi asa, vremurile se schimba. Poate traim ultimele zile, poate nu. Important este sa intelegem bine realitatea, lumina, adevarul si sa existe autenticul printre noi, ca nu cumva sarea sa fie lepadata si calcata in picioare, pierzandu-si puterea de a sara.
Homosexualii se simt discriminati - e refrenul pe care l-am auzit din totdeauna. Dragilor, nu noi i-am facut homosexuali. Omul trebuie sa inteleaga si sa se obisnuiasca cu realitatea existentei consecintelor deciziilor pe care le ia. Faptul ca societatea este permisiva, nu implica vreo schimbare in ce priveste adevarul sau esentialul a ceea ce este autentic. Ca eu accept si falsuri in muzeul de arta e o chestiune, pe cand faptul acesta nu implica anularea discriminarii intre tablourile pe care le expun (falsul va fi tot fals, daca oamenilor le place sa-l priveasca e o problema, o anormalitate, o eroare). Desigur, nu vorbesc aici despre atitudini anihiliste, ci doar despre autentic in sine si despre faptul ca realitatea nu poate fi alta decat ceea ce este, chiar daca unii aleg sa dea acest titlu si unor elemente imaginare. Eu pot sa numesc multimea numerelor ireale "multumea numerelor reale" - pot? Pot! Si, este pentru aceasta asa? Si tot matematicienii ar putea sa dea o declaratie in acest sens, dar realitatea ramane aceeasi. Nici daca majoritatea oamenilor ar fi homosexuali nu ar insemna ca acesti oameni sunt corecti in sensul implicatiilor care decurg din acest titlu evaziv.
Ce se vrea la Brasov este ceva anormal si atipic realitatii vietii de pe Pamant. In acelasi timp, astfel de deviatiuni nu sunt in concordanta cu frumusetea relatiilor omenesti si cu frumusetea persoanei in complexitatea ei existentiala. Si, mai mult inca, Biblia ne invata valori care promoveaza viata si nu sterilitatea, relatiile curate si nu cele libidinoase si ilicite, formarea unei identitati bune in raport cu ceea ce ar trebui sa fie omul in ochii Creatorului Sau.
As da un citat dintr-un interviu luat Gavriei Ioana, organizator al concursului de frumusete Miss Romania, completand ca e o sfidare la adresa credinciosilor din Romania, o lipsa de respect, nicidecum altceva:
“Mi s-ar fi parut nefiresc sa organizez si un concurs de Miss, in toata regula, in aceasta perioada a Pastilor, daramite sa te gandesti ca niste homosexuali se intrec in frumusete. E o sfidare la adresa romanilor care sunt majoritar ortodocsi”, ne-a declarat Gavrila Ioana, cunoscut organizator de concursuri de frumusete, intre care si traditionalul Miss Romania.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu