joi, 2 iulie 2009

Ce-am facut cu talantul?

Va invit la o meditatie adanca, impreuna cu Alexandru Groza. "Marginit de timpul vietii, ce-l traiesti aici sub soare - nu ti-l risipi zadarnic pentru lucruri nimic."

Stiind ca numai dragostea ramane si ca "cel ce umbla in lumina va trai si-n vesnicii", cum este viata noastra?

Ce facem in fiecare zi si spre ce se concentreaza atentia noastra? La sfarsitul zilei, cand ne uitam in spate, ce-am lasat pe foaia timpului, care nu ne mai apartine si unde nu mai putem opera nicio modificare?




Iata si o compilatie care sa ne cerceteze in meditatia noastra despre raspunsul personal la intrebarea din titlu, impreuna cu fratii Man:


Un comentariu:

Hope of Rahab spunea...

mda..intradevar...avem un talant si deatatea ori il investim in lucruri trecatoare sau nu il folosim deloc...dar intr-o zi Domnul ne va spune,,Rob viclean şi leneş! Ai ştiut că secer de unde n-am semănat şi că strâng de unde n-am vânturat Pentru că celui ce are i se va da, şi va avea de prisos; dar de la cel ce n-are se va lua şi ce are! Iar pe robul acela netrebnic, aruncaţi-l în întunericul de afară: acolo va fi plânsul şi scrâşnirea dinţilor,,in loc sa ne spuna„Bine, rob bun şi credincios; ai fost credincios în puţine lucruri, te voi pune peste multe lucruri; intră în bucuria stăpânului tău!”
Domnul sa ne ajute sa il folosim cum trebuie...amin
Har si pace