joi, 2 iulie 2009

Mihai Sarbu, Paul Negrut si Speranta 2009

Speranta are un turneu prin tara, in afara celui intitulat Impact 2009(unde au fost implicati si fratii Groza).

Pe saitul lor, www.speranta.ro, Speranta anunta programul unei luni intregi de misiune in diverse localitati. Mesajul cantarilor pe care ei le aduc il are in centru pe Isus Cristos. Cantarile sunt compuse de ei si sunt scrise probabil fiind bazate pe Scriptura, fiindca Duhul Sfant le foloseste.

Dupa ce ei canta, cineva predica Cuvantul. Atmosfera potrivita este deja creata pentru auzirea Cuvantului.

Anul acesta vor predica si pastorul Paul Negrut, la Zalau (in 12 Iulie) si evanghelistul Mihai Sarbu (fost pastor la Hateg, acum pastor in America) la Lugoj (in 16 Iulie). Cred ca acesti doi predicatori (cel putin) vor face cinste Cuvantului Evangheliei.

Fratele Mihai nu sta prea bine cu sanatatea. Nu am permisiunea dansului sa scriu despre aceasta, de aceea nu voi intra in detalii. Dar, cu toate acestea, se lasa la dispozitia lui Dumnezeu si merge sa predice Evanghelia. Cu ani in urma, la un botez in Rachitova, Mihai Sarbu predica Evanghelia fara microfon (fiindca s-a taiat curentul electric intentionat) stand cu mainile pe genunchi, in picioare, si strigand adevarul cat de tare s-a putut. Sa auda si oamenii stransi pe strada, pe podul care trece apa la adunare si sutele de persoane din intreaga asistenta.

Dumnezeu sa lucreze. Va fi cu adevarat evanghelizare!

Mesajul de prezentare din partea celor din misiunea Speranta este acesta:

“SPERANTA in VREMURI DE CRIZA” este genericul sub care se va desfasura cea de-a XVI-a editie a turneului de evanghelizare organizat anual de MISIUNEA SPERANTA in Romania. Ca si in anii anteriori, Misiunea noastra si-a propus sa aduca in prezenta Cuvantului lui Dumnezeu zeci de mii de romani. Mesajul de chemare la mantuire va rasuna din nou prin cantarile Grupului SPERANTA si prin mesajele biblice prezentate.

Niciun comentariu: