marți, 22 septembrie 2009

Calauzire? Exista Crestin3D

Pe genunchi inaintea Domnului, cerand o sotie? La camp, dupa 40 de ani de singuratate, meditand la voia lui Dumnezeu, la viata, la realitatie revelate? Timp de asteptare pana raspunde Suveranul? Principii in urma unui studiu atent, care ia timp si resurse?

De ce? Exista Crestin3D, simplu, rapid si placut. Iei un suc si cateva caramele si stai in fata ecranului. Cu putina munca de cercetare, gasesti vreo cateva profile cu fotografii. Te uiti, iti place, intri in legatura si... poate, poate.

Maine poate la fel. Sunt profile. Iti pui pozele. Desigur, nu si esecurile, doar cele mai reusite. O imagine idilica, suprareala. Acum se pun si comentarii. Flirtul este la el acasa. Nici macar scenariul acesta nu mai e: vezi o poza, iti place fata, te rogi, astepti raspunsul Domnului. A, nu... Scrii direct: esti superba. Declaratii alunecoase, spuse in vazul tuturor. Rusine? Nu-i nevoie aici... In 3D nu exista rusine. Mai bine, nu?

Iti imaginezi ce plictisitor trebuie ca a fost studiul biblic despre Avraam, Isaac si Rebeca? Pai de ce sa ne mai miram ca generatia de astazi paraseste Scriptura dintre pagini? O, da, ne numim crestini, dar vrem sa fim si 3D!

Cineva intreba: ok, ce-i de facut? Pai ce sa fie: intoarcerea la Scriptura, trairea adevarului revelat, transformarea vietii, hotarari, curatenie...

Am mai spus: lumea e atractiva, dar nici nu s-ar pleca din biserici. Si atunci, ce facem? Aducem lumea in biserici, mai ales ca foarte multi sunt cei care nu vor sa-i piarda pe tineri. De unde sa-i piarda, nu am inteles inca.

Ar fi interesant sa aflam cum se numeste astazi ca i-ai spus unei fete ca inseamna ceva pentru tine si apoi sa scrii pe internet, in public (sau nu), un comment la poza altei fete... Dar oare reuseste tanarul de astazi sa descopere principial cum numeste Biblia asa ceva?

Imagineaza-ti sotul citind intr-o zi comentariile a 20-30 de baieti de pe un sait de cand erai copila, la cateva poze imbunatatite, de-ale tale.

Nici macar nu e o cautare disperata dupa o sotie sau un sot. Mai degraba o lascivitate drogata, adormita si tarata de mirosul efemerei impliniri a nevoii de a iubii si de a fi iubit.

A... cum fotografiem caracterul frumos, sa-l punem undeva pe un 4D? Sau puritatea? Cum sa facem sa fie ea numai pentru sotul ei si nu de vazut de oricine, la cerere, oricand? Si gratis...

Sfaturi: get a real life! Priveste dincolo de poza - nu e nimic acolo!

Niciun comentariu: