duminică, 27 februarie 2011

Conferinta Buzias - a doua zi

Intalnirea de la Buzias a fost organizata pentru doua zile, 25 si 26 Februarie 2011. Timp suficient pentru ceea ce si-au propus organizatorii. E adevarat ca nu a prea fost timp pentru discutii intre participanti, dar, avand in vedere cat s-a acoperit si faptul ca a fost conferinta de acest fel la nivel de Uniune, a fost bine. Dar, iata cateva intrebari de meditatie:



Dintre toate organizatiile/fundatiile participante nu a fost Jubilate (de unde vroiam sa achizitionez un caiet de cantari pentru tineri, pe note). Dar, cele prezente au venit cu oferte de pret bune, acordand si multe premii. Nu o sa dau detalii prea multe in acest sens, probabil ca vor exista informatii pe saitul Uniunii in curand, sau in Revista Cultului.



Atmosfera a fost frumoasa si calda. Incurajator. M-am bucurat sa vad ca au fost incurajati si motivati invatatorii de copii care sunt singuri in lucrarea pe care o fac in localitatea lor. De asemenea, m-am bucurat ca au fost prezentati oameni cu idei, cu talent si care fac deja o lucrare pentru Domnul, oameni cu pasiune (one can tell).



A doua zi a fost in trecere si fr. Otniel Bunaciu, care a avut cateva cuvinte pentru participanti. Cele doua seminarii la care am participat au fost cu privire la organizarea unei tabere cu copiii (cateva sfaturi utile) si un seminar sustinut de Ovidiu Blaj despre principiile fundamentale in lucrarea cu copiii. Sper ca cei prezenti sa aiba rabdare cu copiii pe care-i slujesc (apropos de rabdare vedeti videoclipul de mai jos):


Fotografia de grup... nu s-a mai facut :) (sau poate nu mi-au spus mie, sa iasa mai bine).

Inchei cu speranta ca toti cei prezenti s-au simtit bine din punct de vedere spiritual, incurajati si ziditi. Am fost placut surprins si de buna organziare (desi era loc si de mai bine). Sa nu uit de Olimpiada Biblica - anul acesta etapa Nationala se va desfasura la Sucevita (vreau sa-i incurajez pe copiii care se pregatesc pentru aceasta Olimpiada sa fie constiinciosi si plini de energie in memorarea Scripturilor, intelegerea lor si trairea lor in fiecare zi.

(Viorel Tarziu)

Niciun comentariu: