joi, 7 iunie 2007

Creatie vs Evolutie

Biblia spune clar - Dumnezeu a creat universul. Eu cred aceasta deschis. Cineva ar putea intreba - dar dovezile, nu crezi dovezile? Care dovezi? Nu exista dovezi autentice pentru evolutie. Exista insa multe dovezi fraudate pentru a se sustine o astfel de idee.

In manualele de biologie, cand eram la liceu, gaseam o fotografie care ilustra asa-zisa "teorie a recapitularii". Este un fals cras recunoscut de toti. Exemplele sunt multe si nu este locul sa le dam.

Evolutia nu se impaca cu creatia. Avem fie evolutie, fie creatie. Adevarul este ca creatia este specificata in Biblie si sustinuta de tot ce vedem in jurul nostru. Ati vazut oameni care sa arunce o vaca din avion sperand ca se va face lapte praf si carne tocata? Daca da, probabil aveti halucinatii...

7 comentarii:

Anonim spunea...

penibil articol
mai incearca.

Alexandru spunea...

Multumesc.

Postul de fatza nu este un articol, ci o tratare sumara a subiectului pentru a-mi exprima raportarea fatza de modelul evolutionist, propus ca stiinta dar invalidat de aceasta.

Am sumarizat aceste idei:
- Dumnezeu a creat universul si pe om;
- evolutia este o iluzie a mintii umane bolnave;
- evolutia si creatia nu au nimic una cu alta.

Aceste afirmatii imi identifica clar raspunsul la intrebari precum "de unde sunt?", "cine sunt?", cum am ajuns aici?".

Dumnezeu sa te ajute si pe tine sa intelegi adevarul.

Din Bogdan spunea...

Evoulutie nu extista, teoria presupune ca pleaca de la un singur punct … cine a creat acel punct ? de ce nu mai exista evolutie ?

Dumnezeu exista, nu ce a limita lumea acesta printr-o religie sau ritualuri, Cauta-l prin neprihanire si credinta si ti va faca descoperit, citeste mai multe in biblie, mai ales in noul testament

Viata este mai mult cu Isus

Anonim spunea...

sper ca voi glumiti,nu?...am terminat facultatea de biologie si pot spune tare si apasat ca evolutia exista,sant dovezi clare.cum puteti sa credeti biblia?intre ea si o carte cu zane nu e nicio diferenta.pe bune acum...cand afara ploua voi credeti ca asa vrea dumnezeu???

Alexandru spunea...

Draga Anonim,

Cred ca este obiceiul zilelor noastre sa termini facultatea... Dar sa zici "am terminat facultatea si pot spune ca evolutia exista"...

Nu spui ca evolutia exista terminand facultatea. Dar, hai, adu dovezi, ca... doar ai terminat facultatea de biologie, nu?

Draga Anonim, se prea poate ca ai fost spalat pe creier in facultate. Ce sa te invete niste profesori atei - ca evolutia e un mit, cand ei au inventat-o sa insele pe oameni?

Cauta-L pe Dumnezeu in Biblie.

Anonim spunea...

Evoutia nu exista.
Oameni numesc evolutie creatia lui Dumnezeu,atat tot.
Iar stiinta nu face(si nu poate face)altceva decat sa descopere cu pasul melcului creatia lui Dumnezeu.

Omul crede ca daca a iesit un pic cu capul in univers si nu il intalneste pe Dumnezeu acesta nu exista.

Anonim spunea...

Cineva spunea mai sus ca evolutia nu exista.Nimic mai fals.Evolutia,prietene,nu are loc pe parcursul a catorva zeci de ani,ci pe parcursul a zeci,sute de milioane de ani.Daca te uiti la ramasitele unor oameni care au trait acum 2-3000 de ani,vei intelege ca nu mai semanam cu ei,deci am evoluat.Iar 3000 de ani inseamna f.putin din viata pamantului.O intrebare am pt. cei credinciosi.Esenta crestinismului este urmatoarea:crezi ca Isus a inviat pt tine,esti mantuit.Corect,da?Atunci vreau sa stiu ce se intampla cu procentul de 67% din totalul populatiei planetei care nu crede in Isus???Rasp:nu sunt mantuiti si vor arde in focul vesnic.Dar D-zeu ne iubeste!!