joi, 7 iunie 2007

Homosexualitate

Este un cuvant recent. El desemneaza persoanele care sfideaza legea lui Dumnezeu in ce priveste relatiile sexuale naturale, care sunt de multa vreme pe pamant. Biblia vorbeste despre ei.

Biblia condamna aceasta atitudine. Dumnezeu nu este de acord cu asa ceva. Prin urmare nici eu nu pot sa fiu. Este impotriva firii, creatiei.

Problema este ca astfel de oameni, in loc sa se intoarca spre Dumnezeu, sa se pocaiasca de pacatele lor grosolane, se avanta mai departe intr-o actiune a autodistrugerii. Fiindca Dumnezeu va pedepsi pacatul. Si El va face aceasta cu toti pacatosii care nu au renuntat la pacatul lor. Da, noi nu putem renunta la pacatele noastre, fiindca suntem nascuti in pacat. Dar Dumnezeu ne poate naste din nou prin Isus Cristos, ne poate face copii de Dumnezeu, nascuti din El. E singura rezolvare corecta. Nu se va rezolva nimic bun prin acceptarea unor astfel de oameni in a se exprima public aratandu-si orgiile. Aceasta este insa drumul degradarii universale, care dovedeste clar ce spune Biblia - "caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu".

Pozitia mea fata de homosexuali - si ei sunt oameni, care au nevoie sa auda Evanghelia si sa decida daca se intorc la Dumnezeu si-si marturisesc acest pacat, al sodomitilor. Daca insa nu se intorc la Dumnezeu, trebuie sa spun ca Biblia afirma ca va exista o judecata a oricarui pacat. Si asa va fi.

In ce priveste homosexualitate, sub orice forma, ea este condamnabila si condamnata de Dumnezeu. Sunt de aceasta parte. Homosexualitatea este pacat.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Contra Curentului intelege durerea si lupta interioara a celor care se lupta cu atractii fata de acelasi sex si doreste sa le ofere speranta promovand mesajul ca schimbarea este posibila.

Daca te lupti cu homosexualitatea si nu rezisti singur, nu ezita niciun moment sa ne contactezi. www.contracurentului.com exista pentru tine, pentru a te ajuta. Dumnezeu te iubeste, schimbarea este posibila.