luni, 7 aprilie 2008

Mindaugas Tamonis

Incep marturiile. Le redau scanate, pentru a putea sa pun un numar mai mare de astfel de marturii intr-un timp mai scurt. Este vorba de marturii cu privire la vietile unor crestini care au murit in comunism, ucisi voit de reprezentantii sistemului dupa torturi greu de imaginat.

Scopul redarii acestor marturii este de a intelege mai mult prigoana din timpul comunismului, ce presupunea si ce inseamna comunismul pentru crestini si ce presupune prigoana crestinilor in genere, prigoana care voi arata ca exista si astazi din plin, sub alte dictaturi si in alte haine, mai greu de recunoscut, dar usor totusi. De asemenea, doresc ca cititorul sa fie incurajat la o viata de sfintenie, vazand si intelegand pretul pe care inaintasi crestini au fost gata sa-l plateasca pentru credinta in Domnul Isus Critos si predicarea, marturisirea Acestuia.

Prima relatare este despre Mindaugas Tamonis, fiind redata asa cum este prezentata de Sergiu Grossu, victima si el, la randul lui, sistemului comunist. Pentru o citire mai buna, salvati imaginile si cititi local (pe calculatorul personal), sau dati clic pe o imagine, pentru a se deschide in dimensiune de vizionare mai mare.












[Sergiu Grossu, "Ei triumfa inaintea lui Dumnezeu. Eroi si martiri ai credintei in tarile comuniste", Editura Fundatia Culturala Memoria, Bucuresti 2007]

Niciun comentariu: