miercuri, 16 aprilie 2008

Prigoana azi

Dupa cum am documentat aici, comunismul a incercat sa spele mintile oamenilor cu privire la tot ce a fost pana atunci, pentru a putea impune ideologia marxist-leninista. De aici o prigoana generos de opresiva si plina de violenta fizica, emotionala.

Dar vremurile s-au schimbat. In timp ce am intrat intr-o perioada de tranzitie, noi atacuri s-au fabricat in intunericul nederanjat de nimeni. Aceeasi idee, acelasi plan macabru, doar ca, de data asta, moartea nu mai e imbracata in negru si diavolul nu mai seamana cu un monstru. Acum e inger de lumina, care straluceste!

Ideologia postmodernista propune ceea ce ne-a propus marxism-leninismul - stergerea valorilor existente si a paradigmelor, cu scopul de a le inlocui cu altele noi, pentru a forma "societatea perfecta". Dupa cum voi documenta in urmatoarele mesaje, vom vedea clar similitudinea. Este important pentru noi sa ne raportam corect la aceste chestiuni.

Iata cum are loc prigoana, astazi, in Romania, printre altele:
- intimidare
- ironie
- relativizarea absolutelor si a concluziilor bazate pe absolute;
- amestecul globalizat, in sensul cotidian

Totusi, lucrurile trebuie sa fie foarte clare. Voi incerca sa le sintetizez si sa le prezint asa cum sunt, in lumina Bibliei. As vrea, in acelsi timp, sa subliniez ca toate acestea nu sunt decat o aparare a valorilor crestine reale si nu au NIMIC de-a face cu luptele celor care se lupta. Decat doar cu lupta cea buna a credintei. Sper sa nu fiti creduli si sa evaluati prin Scripturi tot ce gasiti aici.

A venit vremea sa spunem lucrurilor pe nume.

Niciun comentariu: