marți, 2 martie 2010

Tupeul homosexualului

Peste 5.000 de oameni si-au dat jos hainele pe treptele operei din Sydney, pentru a fi fotografiati de artistul american Spencer Tunick, intr-un mesaj de egalitate si toleranta fata de homosexuali, relateaza BBC News. [o stire recenta]

De ce ar fi tolerati niste homosexuali sa se comporte asa in public, cerand si mai multe drepturi? Nu este aceasta deja o ingaduinta prea mare? Gestul este inadmisibil.

De ce se dezbraca? De ce nu se imbraca dupa modelul Angliei din secolele trecute, cu multe articole, de exemplu? Gestul arata anormalitate. De aceea. Sunt de acord cu ei. Sa se dezbrace, dar nu in public.

Toleranta? Da. Ii lasam sa traiasca. :) Dar oricat ar fii cineva de tolerant, nu poate trece peste absolut orice limita. Ca in orice domeniu. Ce fac homosexualii este de condamnat oricand si oriunde. Faptul ca se afiseaza in societate si cer drepturi de a se manifesta public este deja obraznicie si nesimtire. Se poate pentru ca societatea de astazi este amortita.

Probabil peste 500.000 de oameni nu au fost de acord cu acest gest, dar, nu s-a gasit niciun artist care sa-i fotografieze imbracati.

Niciun comentariu: