vineri, 15 ianuarie 2010

Intalnire D (de) gradul 3 - Crestin3D

Comentarii de pe Crestin3D:

da...msss de comenturii.......dragutz............a vroiam sa spun ca foarte frumoasa e viatza cu cristos automat atunci cand ai botezu in apa si cu DUHUL SFANT (la utilizator ADAYA)
sociabil, stilat, rafinat,bine educat,sufletist,romantic:)))
destept...funny
1,80/80,.....saten,ochii caprui..... (de pe pagina lui Alex)

SOTIA MIHAELA RADU A SCOS 2 ALBUME DE MUZICA CRESTINA NOUA SI EU LE PROMOVEZ , LE TRIMIT GRATIS TUTUROR ACELORA CARE DORESC CA INIMA LOR SA SE LINISTEASCA SI SA SE GANDEASCA LA D-ZEU .DACA DORESTI SA PRIMESTI DA-MI ADRESA DE EMAI-L SI LE TRIMET CU PLACERE .RADU (anunt)
DOMNUL ISUS CU NOI. ími place poza. esti superba! (un tip catre o tipa)
pace sora frumos zambet...GBU (scris de costy pentru o tipa)
hi ami pare bine ca team antalnit pe acest sait pa...................................................................... (un tip in maieu ii scrie unei fete)

N-am apucat sa vad toate numele de profil (nici nu voi ajunge la o asemenea realizare), dar iata unul remarcabil: dan the man (rimeaza, nu?)

Din seria "matrimoniale".

Un comentariu:

Iulia Andris spunea...

De neinteles... Ma tot intreb pana unde o sa se ajunga... Deja avem de-a face si cu un nou libaj, ale carui taine le vom patrunde tot mai greu in lipsa initierii "foarte frumoasa e viatza cu cristos automat atunci cand ai botezu in apa si cu DUHUL SFANT"