vineri, 28 septembrie 2007

Cum sa stiu cine are dreptate?

Exista o consecinta a valului al treilea care invadeaza astazi bisericile, despre care vreau sa scriu aici - tulburarile. Se produc divergente evidente, intre profetii falsi si proorocii Domnului, intre invatatorii falsi si invatatorii Domnului. Multi crestini sinceri sunt pusi la mijloc si pare ca trebuie sa aleaga, dar ar vrea sa fie si bine, sa fie intelegere, sa fie pace si unitate.

Cum sa stiu cine are dreptate? Cum sa stiu adevarul? Simplu - invatand adevarul. Stim despre Cuvantul lui Dumnezeu ca este adevarul. Cunoaste Biblia. Cunoaste-L pe Domnul. Maturizeaza-te in credinta si cunoastinta adevarului Scripturii. Vei sesiza orice minciuna atunci cand vei cunoaste bine Cuvantul lui Dumnezeu.

Oricum, erorile minciunilor de acum nu vor ramane nedescoperite. Noi rasturnam izvodirile mintii si orice gand in facem rob ascultarii de Cristos, fiindca nu stricam Cuvantul lui Dumnezeu cum fac cei mai multi. Cei care stau langa adevar vor straluci ca soarele si tot ce vei putea spune despre ei va fi - ei au pazit Cuvantul rabdarii Domnului, de aceea si Domnul i-a pazit de ceasul incercarii care va veni peste intreaga lume. Cine-i sfant sa se sfinteasca si mai departe!

Niciun comentariu: