vineri, 28 septembrie 2007

Profetii, semne si minuni de actualitate

Voi scrie cateva articole pentru a prezenta situatia de fata din biserici. Pentru mine, aceste articole sunt un semnal de alarma pe care il trag, pentru toti cei care sunt interesati de o astfel de voce.

Traim efectiv vremurile in care, invatatori mincinosi si profeti falsi au acces la fratii din biserici, pe care ii invata minciuni, pe la spate, fara nici o rusine. Nu se poate ca sa trecem pe langa aceste lucruri fara sa luam atitudine. Unele biserici incep sa raspunda, dar putin sunt acelea care au vegheat si au reusit sa fie "pe faza" atunci cand aceste tendinte au aparut. Vegherea in zilele de pe urma este o cerinta din partea Domnului Isus pentru noi.

Argumentele pe care le voi aduce sunt bazate pe Scriptura. Da, fiecare o poate interpreta cum vrea. Totusi, aceasta nu inseamna niciodata ca Scriptura nu poate fi crezuta in adevar.

Suntem in mijlocul unui atac organizat, concentrat asupra bisericilor noastre din Romania. Voi explica modul cum s-a ajuns aici, pe un fir istoric, iar apoi voi arata ce spune Biblia despre toate acestea. Desigur, fara Biblie suntem in mod real in aer. Fiecare afirmatie nu valoreaza decat atat cat valoreaza cel ce a spus-o - in cazul nostru: nimic.

Asadar, sa incepem cu explicarea a ceea ce inseamna cele trei valuri "ale Duhului", cum sunt ele numite in istorie.

Niciun comentariu: