joi, 15 ianuarie 2009

Beniamin Faragau, Istoria Binecuvantarii

Pentru cei interesati, gasiti pe pagina de internet de mai jos, carti scrise de Beniamin Faragau in urma studiilor personale. Cartile sunt oferite gratuit, fiind prezentat si programul de studiu biblic.

De mentionat ca Beniamin Faragau a tinut aceste studii intr-un sistem bine pus la punct in Biserica unde pastoreste. Pentru cei care doresc sa achizitioneze cartile in varianta tiparita, ele se gasesc la librariile crestine. Sau, le puteti comanda prin Istoria Binecuvantarii(IB). Fiecare carte are si o brosura de studiu, pentru grupe mici.

Exista si mesaje inregistrate si foarte multe schite si prezentari in Power Point. Luati legatura cu cei de la IB, pentru detalii.

Pentru mine, Beniamin Faragau este unul dintre putinii teologi romani cunoscuti, care au studiat Scripturile cu o profunzime evidenta. E usor sa ai multe carti si sa predici din ce au studiat altii. E o experienta de o viata sa studiezi Scriptura la un nivel la care sa poti sa slujesti cu adevarat Bisericile lui Cristos, avand o putere in predicare data de adevarul esentei Cuvantului.



http://www.ib-ro.org/

Niciun comentariu: