miercuri, 15 aprilie 2009

Ratiunea nebuna[3]

“Pacate” cum ar fi homosexualitatea, avortul sau prostitutia poate n-ar fi atat de blamate daca in avangarda multimii acuzatoare nu s-ar afla purtatori de icoane si cruci.


Acum incepem sa intelegem, nu? De fapt e vorba de ceea ce impiedica pacatul in lume. Si, lumea, raspunde inapoi, crud si lacom. Fiindca lumea nu vrea ca biserica sa o opreasca din mersu-i nebun spre degradare. Pacatosii nu vor lumina in intunericul pe care si l-au creat. Pacatosii nu vor sare pe rana.

De fapt nu e vorba de dorinta aceasta "buna" de a-i ajuta pe "bietii oameni" care-s prosti rau si care nu reusesc sa-si dea seama ca nu exista Dumnezeu. De fapt, pentru ca inima e plina de viclenie, oamenii isi dau seama ca ar fi bine sa pacatuiasca tot mai mult, sa simta placere in ipostaze tot mai rele si mai pline de venin, numai ca le sta impotriva Biserica adevarata. Nu institutii pamantesti, eu vorbesc de crestini adevarati. Nu-mi pasa de minciuna inainte sa-mi peze de adevar.

Aha, deci. Iata problema:
- ateul vrea homosexualitatea;
- ateul nostru vrea avort;
- ateul blogului unde-si prezinta articolele vrea prostitutie.

Stiam. El vrea aceasta si nu doreste sa i se spuna ca nu e voie. Ca e pacat. Ca Dumnezeu nu e de acord. Nu poate suferi asa ceva. Il taie la inima, il enerveaza la culme. E vorba de un biet om prins de pacat, de diavolul si de minciunile lui. O, sarman suflet... Plangeti crestini!

Ateul cel "stiintific", care pentru "progres" si "bine" condamna crestinatatea pentru ca nu e de acord cu abominatiunile sexuale, cu orgiile si uraciunile practicilor scarboase, cu uratul si gunoiul. El striga pentru ca vrea sangele copiilor nenascuti, vrea gustul criminalului in serie.

Paranteza: am aflat ca doctorul ginecolog unde mergem noi in vederea nasterii primului nostru copil (Dumnezeu sa-l aduca cu bine in lumea noastra si sa-l scoata cu bine din ea) nu face avorturi. M-am bucurat. Am inteles atunci de ce Domnul ne-a pus pe inima sa-l alegem pe el dintre cei doi disponibili in Hateg. Acum stim ca doctorul nostru nu ne considera copilul o bucata de carne. Intr-o discutie cu el, ne-a spus ca nu e de acord nici cu practica de a stii ce e (baiat, fata). Nici nu i-am cerut o astfel de opinie de "specialist". Inchid.

Sfintii spun nu! Opriti crimele. Opriti lascivitatea si infidelitatea. Dar oamenilor nu le place. Atunci isi zic "atei" si, sub o umbrela inscriptionata cu "stiintific", ataca si lovesc biserica in general, crestinismul in general, pe Dumnezeu. Ca sa poata ei sa se simta mai liberi in a face ceea ce Dumnezeu, biserica si sfintii lui Dumnezeu spun ca e PACATOS.

Iata de fapt adevarul. Acum, ca am dat masca jos, sa urmarim cateva imagini:

Niciun comentariu: